gam
personal
escritos
triangle rosa
agenda barcedona
Desembre del 2000. Publicació de "ESCRITOS". Sel.lecció d'escrits de Gretel Ammann. Editat per la Xarxa Feminista. Diada del 28 de juny de 2002. El col.lectiu gai de Barcelona, concedeix per votació popular el premi Triangle Rosa a GRETEL AMMANN, en reconeixement a la seva trajectòria de lluita pels drets de les lesbianes. Varen recollir el distintiu: LOLA MAJORAL i SUSAGNA BERENGUER. 14 de març de 2003. El grup dedicat a la difussió de la cultura lesbiana BarceDona, oferí un Donanatge a GRETEL llegint alguns dels seus textos i d'altres de diverses amigues.

 Tríptic Ca la dona      Tríptic Ca la dona

Gran Trobada de Dones 2006, Llars Mundet, Barcelona. Presentació del fons documental GAM, el fons l'ha rebut Ca la Dona i es presenta a la torbada. Es tracta d'una cessió en tutela per part de Lola Majoral i Susagna Berenguer.
Exposició
quaderns Quaderns de carrer
Dones en transició
Dins la Gran Trobada de Dones, hi ha inclosa la figura de Gretel Ammann en l'expsició de la Xarxa Feminista: Les dones sabem fer i fem saber. Gener de 2007. La Federació d'associacions de veins i veïnes de Barcelona publica la recopilació 100 números de carrer on s'hi troba recollida la participació de Gretel Ammann en la manifestació del 8 de març de 1992. Març de 2007, edició de l'ajuntament de Barcelona del llibre Dones en Transició de Mary Nash, on s'hi recull breument la participació de Gretel en el moviment feminista.
 
En transició
 
 

EN TRANSICIÓ 2007-2008. Exposició al CCCB i Catàleg
En l’apartat TRANSFORMACIÓ FAMILIAR es reprodueix en un panell fotos: la lluita i la convivència de Gretel Ammann i Lola Majoral. A la pàgina 102  del catàleg s’hi troben recollides algunes de les imatges.

 
esta
professional
creativa
politica
caixes
col.leccions
hemeroteca
inici