novembre 13th, 2011

Cartell 25N 2011Diverses convocatòries i iniciatives a les xarxes socials pel 25N 2011 (anirem actualitzant)…

a Barcelona, la Xarxa de dones contra la violència: Divendres 25 de novembre MARXA NO ÉS NO A LES 19H.

Convoquem a les dones dels moviments feministes a trobar-nos el dia 25N a les 18.30h a la plaça 8 de març, per anar juntes cap a Canaletes i arribar a les 19h. Recordant que és un dia que les dones hem impulsat i en el que volem continuar ocupant el carrer plegades, Volem unir-nos i visibilitzar-nos amb el lema NO ÉS NO! No oblidem!

i preparant el 25N…Dimecres 16 de novembre a les 18.30h a la 3a planta del CCDFBonneimason Taller de creació pel 25N

Compartirem creativitats, lemes, frases, accions, idees per l’acte que puguin reflectir les inquietuds de cadascuna. Des de la Xarxa portarem alguns materials, per a treballar, podeu portar tambéels vostres!

Us convidem a totes, veniu amb les vostres amigues, mares, filles, companyes… per a crear plegades i conèixer-nos. Lloc: Centre de Cultura de Dones. Sala d’actes-3era planta. C/ Sant Pere Més Baix, 7  08003 Barcelona

Altres poblacions, programes…

Sant Adrià de BesòsCastelldefelsSaguntEl MasnouCiutat Vella barcelonaHorta BarcelonaSanta Coloma de Gramanet – Igualada -

a Califòrnia, USA, les Dones de Negre: MdN del area de la Bahí­a de San Francisco (California) pensamos repartir el dí­a 25 de noviembre, en solidaridad con las mujeres de Colombia

a Lloret de Mar, les Dones de l’Associació l’Aurora: convoca el III CONCURS D’ESLÒGANS CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Hi podeu participar del 6 al 20 de Novembre. Per fer-ho: Envieu les vostres frases al mail: auroralloret@gmail.com o depositeu-les a les capses que trobareu a l’Ajuntament, Biblioteca, Llar de Jubilitat, Puntets i a l’Institut Coll i Rodés. La frase guanyadora serà, com sempre, l’eslògan de Lloret de Mar per tots els actes en motiu del 25 de Novembre “Dia Internacional contra la violència envers les dones”. Gràcies a tot@s.- www.everyoneweb.es/aurora -també ens trobaràs a Facebook!!!

I el 25N a les xarxes socials ….

amb Ciudad de Mujeres http://www.ciudaddemujeres.com/:

lazolila-150x150El próximo 25 de noviembre conmemoramos el Día Internacional contra la Violencia Machista. Un día al año para que se hable, se visibilice, se reflexione sobre ese reducto de desigualdad lacerante que es la violencia hacia las mujeres por el simple hecho de ser mujeres y que,  a día de hoy en nuestro país,  ya se ha cobrado la vida de 55…..

Por eso pedimos insistentemente a través de las redes  #unminutodesilencio en los mítines por las mujeres asesinadas por la #violenciamachista. Por eso el próximo #25N en las redes cambiaremos nuestra habitual foto de perfil en Facebook, en Twitter por la de un lazo lila, símbolo de esta lucha… ¿Te unes?

amb el Muro Virtual a iniciativa de Isabel Mastrodoménico y María Ubago http://koowall.com/25-de-noviembre-de-2011 :

Hay un proyecto con motivo del 25 de Noviembre, Día Internacional contra la violencia machista que consistirá en visibilizar esa fecha en un gran muro virtual (koowall), pegando en el mismo fotos, frases, reflexiones, textos… todo tipo de material relativo a la conmemoración de dicho día….escribe a muro25denoviembre@gmail.com y solicita recibir una invitación.
Hagamos un panel gigante visual de denuncia y de acciones. ¿Te sumas?

16_days_logo_spanishi recordem que el 25 de novembre s’inicia la campanya anual 16 dies d’activisme contra la violència de gènere, del 25 de novembre al 10 de desembre, http://16dayscwgl.rutgers.edu/about-16-days/activist-origins-of-the-campaign organitzada per CWGL, Center for Women’s Global Leadership.

El tema central de l’edició 2011 és Desde la Paz en el Hogar hacia la Paz en el Mundo: Desafiemos al militarismo y terminemos con la violencia contra las mujeres!


Compartir:
 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Netvibes
 • PDF
 • RSS
 • Technorati
 • Twitter
 • Meneame
 • MisterWong
 • email
 • Print
 • Reddit
 • Wikio

entrades relacionades

No
Comments

Tags: