FotoMagazine núm.7 (abril 2011): reflexions sobre el vel Itziar Abad; Wassyla Tamzali; Entrevistes a Fina Birulés i Mercè Otero

a fotomagazine 0 comentaris

Les imatges et portaran fins a la informació publicada.

La paja en el ojo ajeno. Reflexiones sobre el velo. Itziar Abad, Pikara Magazine el 30/03/11. Foto de Sarai Martín.

La paja en el ojo ajeno. Reflexiones sobre el velo. Itziar Abad, Pikara Magazine el 30/03/11. Foto de Sarai Martín.

Wassyla Tamzali i l'exercici de la llibertat. Escrit per Equip de Pròleg, la llibreria de les dones, dimarts, 29/03/2011, publicat a La Independent

Wassyla Tamzali i l'exercici de la llibertat. Escrit per Equip de Pròleg, la llibreria de les dones, dimarts, 29/03/2011, publicat a La Independent

Fina Birulés, filòsofa. «Bàsicament treballem en la recuperació de l’obra de les filòsofes: les pitagòriques, les humanistes, les filòsofes del segle XX» Entrevistada per Tona Gusi. Xarxa Europea de Dones Periodistes. 24/01/2011. Foto: Fundación Juan March

Fina Birulés, filòsofa. «Bàsicament treballem en la recuperació de l’obra de les filòsofes: les pitagòriques, les humanistes, les filòsofes del segle XX» Entrevistada per Tona Gusi. Xarxa Europea de Dones Periodistes. 24/01/2011. Foto: Fundación Juan March

Mercè Otero, pedagoga. Mercè Otero, mestra i assessora de coeducació, avalua la situació de les dones a l'escola i en l'àmbit social «El bulling sempre té una marca sexista». Entrevista de Cèlia Roca, 24/01/2011. Xarxa Europea de Dones Periodistes. Foto: 3congrés dones b.llobregat

Mercè Otero, pedagoga. Mercè Otero, mestra i assessora de coeducació, avalua la situació de les dones a l'escola i en l'àmbit social «El bulling sempre té una marca sexista». Entrevista de Cèlia Roca, 24/01/2011. Xarxa Europea de Dones Periodistes. Foto: 3congrés dones b.llobregat

Temes del Fotomagazine núm.7 (abril 2011):
- La paja en el ojo ajeno. Reflexiones sobre el velo. Itziar Abad, Pikara Magazine el 30/03/2011. Foto de Sarai Martín.   http://www.pikaramagazine.com/?p=2676
- Wassyla Tamzali i l’exercici de la llibertat. Escrit per Equip de Pròleg, la llibreria de les dones, dimarts, 29/03/2011, publicat a La Independent. http://www.laindependent.cat/index.php?option=com_content&view=article&id=694%3Awassyla-tamzali-i-lexercici-de-la-llibertat&catid=42%3Aopinio-medeterrania&Itemid=67&lang=ca
- Fina Birulés, filòsofa. «Bàsicament treballem en la recuperació de l’obra de les filòsofes: les pitagòriques, les humanistes, les filòsofes del segle XX» Entrevistada per Tona Gusi. Xarxa Europea de Dones Periodistes. 24/01/2011. Foto: Fundación Juan March
http://www.mujeresperiodistas.net/joomla/index.php?option=com_content&view=article&id=65:fina-birules-filosofa&catid=41:filosofia&Itemid=64
-Mercè Otero, pedagoga. Mercè Otero, mestra i assessora de coeducació, avalua la situació de les dones a l’escola i en l’àmbit social «El bulling sempre té una marca sexista». Entrevista de Cèlia Roca, 24/01/2011. Xarxa Europea de Dones Periodistes. Foto: 3congrés dones b.llobregat.
http://www.mujeresperiodistas.net/joomla/index.php?option=com_content&view=article&id=58:merce-otero-pedagoga&catid=53:educacio&Itemid=68

Compartir:
 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Netvibes
 • PDF
 • RSS
 • Technorati
 • Twitter
 • Meneame
 • MisterWong
 • email
 • Print
 • Reddit
 • Wikio
Enviada per comiweb   @   2 abril 2011 0 comentaris
1n779 lectures

Comparteix la info

RSS Digg Twitter StumbleUpon Delicious Technorati

0 Comentaris

Disculpes, comentaris tancats.

Anterior
« Religions, laïcitat i feminisme, un difícil triangle – Joana G.Grenzner i Drina Ergueta, La Independent
Posterior entrada
Cinema: Barcelona, abans que el temps ho esborri »