octubre 28th, 2017

Benvolgudes i benvolguts

Us enviem l’enllaç al programa de la Trobada sobre les polítiques de comerç de la UE i les alternatives al poder corporatiu que se celebrarà a Barcelona els dies 3,4,5 de noviembre, organitzada per la Campanya no al TTIP, CETA, TISA amb el suport de la Fundació Rosa Luxemburg.

A continuació us detallem les activitats i format:

Divendres 3 de noviembre/ 21 h/ Cinemes Girona (BCN). En el marc del Festival Internacional de cinema de Medi Ambient estrena del film “BlueRiver” (Canadà). Aquesta sessió té el suport d’ Entrepobles, Ecologistes en Acció, Novact i la CatNoalTTIP, CETA, TISA. Reserva d’entrades: invitacio@ficma.com

Dissabte 4 de novembre / de 9:30 h a 17:30 h/ Centre Cívic Parc Sandaru (BCN). Activitat Formativa i de Debat “Políticas de la UE y alternativas al poder corporativo” . Es farà un repàs dels tractats en procés de negociació, aprofitarem per conèixer al més desconegut i que afecta als drets laborals, serveis públics i serveis bàsics, el TISA. Ens acompanyaran persones expertes per explicar-nos sobre el Tractat vinculant de les NNUU, sobre la Llei francesa de Drets Humans i Empreses, sobre remunicipalizacions i contractació pública i per la tarda 4 tallers molt interessants sobre el que s’ha parlat pel matí. Recorda inscriure’t Clicant AQUÍ (activitat gratuïta, inclou àpats)

Diumenge 5 de novembre / 10 h a 18 h / Assemblea d’organitzacions, campanyes d’arreu de l’estat i activistes. Cal inscripció.

Tot esperant sigui del teu interés i t’animis a participar!!!


Cordialment,


Àlex Guillamon i Lucía Barcena

Portaveus de la CatnoalTTIP, CETA, TISA

Continguts i incidència: Cristina Pina 616632954

Logística: Kike 664119275

Comunicació: Rosa Mateu 647333897

TWITTER
@noalttip
@catnoalttip


Més informació:
http://noalttip.blogspot.com.es/
http://bilaterals.org/?-TTIP-&lang=es

Compartir:
 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Netvibes
 • PDF
 • RSS
 • Technorati
 • Twitter
 • Meneame
 • MisterWong
 • email
 • Print
 • Reddit
 • Wikio
No
Comments

Tags: