maig 17th, 2017

Benvolgudes i benvolguts,

Us escrivim per recordar-vos que demà, dijous 18 de maig, esteu convocats a un acte molt important: explicarem els resultats de la campanya Casa nostra, casa vostra, llançarem la convocatòria d’ajudes a organitzacions socials i presentarem un document amb propostes concretes dirigides a les administracions locals, catalanes i espanyoles. I, a més, parlarem del futur de Casa nostra, casa vostra.

L’acte tindrà lloc tres mesos després de la manifestació més gran del món pels drets de les persones refugiades i migrants. Mig milió de persones vam dir ben alt que #VolemAcollir, i les administracions es van comprometre a donar-nos resposta. Però, què han fet en aquests tres mesos?

Dijous, 18 de maig
18:30
Col·legi de Periodistes de Catalunya
Rambla de Catalunya, 10 Barcelona

Si no podeu assistir a l’acte, el podreu seguir en streaming a través de les xarxes socials de la campanya.

Moltes gràcies pel vostre suport, fins demà!

Judit Pastor i Costa
T 636430143
Compartir:
 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Netvibes
 • PDF
 • RSS
 • Technorati
 • Twitter
 • Meneame
 • MisterWong
 • email
 • Print
 • Reddit
 • Wikio

entrades relacionades

No
Comments

Tags: