maig 3rd, 2017

VENUS

Estrena dijous 4 de maig a les 20:00h
Aribau Multicines (c/Aribau, 8-10 – Barcelona)

Confessions de dones nues

DocsBarcelona del Mes presenta Venus, el documental sobre sexualitat femenina que ha batut tots els rècords de taquillatge a Dinamarca, país d’origen de les directores i protagonistes. El que havia de ser el procés de recerca previ a la creació d’una pel·lícula eròtica feta per dones i dirigida a dones, es va acabar convertint en la pel·lícula en si. Venus explora la relació que les dones tenen amb el sexe simplement situant la càmera davant desenes de dones que van accedir a participar en el projecte. Les protagonistes es despullen poc a poc davant de la càmera en un exercici de confessió i autoanàlisi de la relació que tenen amb el plaer i amb el sexe, desmentint els estereotips creats per la concepció masclista de la sexualitat, que encara predominen a dia d’avui.

…I durant tot el més d’abril a més de 40 sales a Catalunya
Consulta-les
aquí


Col·laboren:

LaDirecta  |  Setem  |  TR3SC  |  Ambaixada de Dinamarca

Clara Escuder

DocsBarcelona del Mes

info@eldocumentaldelmes.com

Tel. 93 452 46 18 - Fax. 93 323 93 30
C/ Rosselló 184, 2n 3a

twitter.com/docsbarcelona

facebook.com/docsbarcelona

Compartir:
 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Netvibes
 • PDF
 • RSS
 • Technorati
 • Twitter
 • Meneame
 • MisterWong
 • email
 • Print
 • Reddit
 • Wikio

entrades relacionades

No
Comments

Tags: