maig 2nd, 2017

https://attachment.outlook.office.net/owa/rosallunabt46@outlook.com/service.svc/s/GetAttachmentThumbnail?id=AQMkADAwATE0OTgwLTRlODctMDUxYS0wMAItMDAKAEYAAAO1Qxa3tQdmRK6Qh8wgfXUzBwCpMenpAFBYq0SzxMESpFpl6AAAAgEMAAAAqTHp6QBQWKtEs8TBEqRaZegAAR7%2BkrsAAAABEgAQAI8YY4CoDWhAnUcWDJNQPs8%3D&thumbnailType=2&X-OWA-CANARY=meDmRhmo80i376iJ_-LrPvBdMlxckdQYkef9nTUG0zDXq_jKddEvmfQHDyXVxTKrXNKCPX3z8ss.&token=bb3a868a-b871-4dc7-8f15-43fce41948f1&owa=outlook.live.com&isc=1

https://attachment.outlook.office.net/owa/rosallunabt46@outlook.com/service.svc/s/GetAttachmentThumbnail?id=AQMkADAwATE0OTgwLTRlODctMDUxYS0wMAItMDAKAEYAAAO1Qxa3tQdmRK6Qh8wgfXUzBwCpMenpAFBYq0SzxMESpFpl6AAAAgEMAAAAqTHp6QBQWKtEs8TBEqRaZegAAR7%2BkrsAAAABEgAQAJ%2BvSDh8WNpDlhlRVWmUN9w%3D&thumbnailType=2&X-OWA-CANARY=meDmRhmo80i376iJ_-LrPvBdMlxckdQYkef9nTUG0zDXq_jKddEvmfQHDyXVxTKrXNKCPX3z8ss.&token=bb3a868a-b871-4dc7-8f15-43fce41948f1&owa=outlook.live.com&isc=1

https://attachment.outlook.office.net/owa/rosallunabt46@outlook.com/service.svc/s/GetAttachmentThumbnail?id=AQMkADAwATE0OTgwLTRlODctMDUxYS0wMAItMDAKAEYAAAO1Qxa3tQdmRK6Qh8wgfXUzBwCpMenpAFBYq0SzxMESpFpl6AAAAgEMAAAAqTHp6QBQWKtEs8TBEqRaZegAAR7%2BkrsAAAABEgAQAFv8DS6aa8tNixPVVVN0D7A%3D&thumbnailType=2&X-OWA-CANARY=meDmRhmo80i376iJ_-LrPvBdMlxckdQYkef9nTUG0zDXq_jKddEvmfQHDyXVxTKrXNKCPX3z8ss.&token=bb3a868a-b871-4dc7-8f15-43fce41948f1&owa=outlook.live.com&isc=1

Hola!

Us escrivim per explicar-vos un nou projecte que estem engegant, per si esteu interessades com a col·lectiu o individualment en participar, o per si voleu fer difusió!

La Raposa és un projecte de bar vegà i llibreria feminista que té per principal objectiu dotar el barri i la ciutat d’un espai de trobada i reflexió tant en l’àmbit formatiu com en el de l’oci, i impulsar i desenvolupar una xarxa veïnal de suport i aprenentatge mutu, intergeneracional i multicultural, que fomenti un model econòmic i de consum basat en principis ètics, solidaris i feministes.

Des de mitjans de març, La Raposa té la seva seu al carrer Tapioles, on podreu venir a visitar-nos a partir del maig. Per poder tirar endavant el projecte necessitem pagar el segon plaç de la llicència de traspas abans que s’acabi el mes, així que és el moment de col·laborar!

Feu-vos sòcies perquè La Raposa sigui possible!

Podeu contactar amb nosaltres a través de les xarxes socials

facebook.com/LaRaposaPobleSc

twitter.com/laraposapoblesc

al mail hola@laraposacoop.org o al web laraposacoop.wordpress.com

***

VOLS SABER MÉS?

La Raposa del Poble Sec és un projecte gestionat com a cooperativa de treball de dones, lesbianes i persones trans, que tindrà el seu espai al carrer Tapioles, al barri del Poble-sec (Barcelona).

Al bar, que entenem principalment com un espai de trobada veïnal, es podrà gaudir de tapes i plats 100% vegetarians a preus populars, elaborats amb productes majoritàriament obtinguts del mercat de proximitat, i begudes amb i sense alcohol per a totes les edats.

A la llibreria hi haurà títols de temàtica feminista i LGTBIQ, literatura infantil amb perspectiva de gènere i una sel·lecció d’assajos sobre el veganisme, tant com a dieta saludable, com a posicionament polític i antiespecista.

Volem ser la seu física d’un grup de consum autònom i ser part activa de les xarxes de criança del barri, així com ser un espai més de referència en la dinàmica quotidiana del veïnat del Poble-sec.

A més de les activitats diàries com a bar i llibreria, La Raposa obrirà les seves portes a activitats i tallers afins, i a altresesdeveniments artístics i musicals.

VOLS FER-TE SÒCIA I RECOLZAR LA RAPOSA? Per poder dur a terme aquest projecte, us necessitem a totes!

Pot ser sòcia de la cooperativa qualsevol persona particular, cooperativa, col·lectiu, associació, fundació, etc. i per fer-ho només ho ha de comunicar a l’Assemblea General i fer una aportació mínima de 100€ al capital social, una sola vegada, sense quotes, i retornablesen cas que es deixi de ser sòcia.

* En cas de grups o col·lectius, les avantatges s’atorgaran a la col·lectivitat i no a les persones que la composen.

AVANTATGES DE SER SÒCIA

Ser soci/a permet

* Participar del desenvolupament de la cooperativa a través de l’Assemblea

* Assistir a les trobades de sòcies

* Obtenir descomptes a la llibreria

* Obtenir descomptes en els tallers i les activitats organitzades per La Raposa

* Tenir prioritat a l’hora de proposar activitats, exposicions, tallers o esdeveniments a La Raposa

***

Què dius? Et ve de gust? Digue’ns coses, volem ser moltes i que La Raposa sigui una gran xarxa veïnal d’empoderament de dones, lesbianes i trans!

Una abraçada ben forta.

Momo, Nat i Alba.

La Raposa
bar vegà i llibreria feminista

Tapioles 47, Poble Sec BCN
+34 931257954
laraposacoop.wordpress.com

Compartir:
 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Netvibes
 • PDF
 • RSS
 • Technorati
 • Twitter
 • Meneame
 • MisterWong
 • email
 • Print
 • Reddit
 • Wikio
No
Comments

Tags: