abril 5th, 2017

https://attachment.outlook.office.net/owa/rosallunabt46@outlook.com/service.svc/s/GetAttachmentThumbnail?id=AQMkADAwATE0OTgwLTRlODctMDUxYS0wMAItMDAKAEYAAAO1Qxa3tQdmRK6Qh8wgfXUzBwCpMenpAFBYq0SzxMESpFpl6AAAAgEMAAAAqTHp6QBQWKtEs8TBEqRaZegAAQxPYIcAAAABEgAQAJnQXj5JnORGk1dLqf7ON4c%3D&thumbnailType=2&X-OWA-CANARY=bzpbvgWwlEuzQRO7mpPQiJCsD7whfNQY5Ch6zz0N9QrkhAMWuhwdqUqg-MIAcYnvJhkRnuQGlBM.&token=77b5a282-6f77-4d64-81e8-ee4af2cd6175&owa=outlook.live.com&isc=1

Hola hermosess!!!!
Us escric per compartir-vos que amb la Montse Catalàn i l’Esther Prim de la Casa de Naixements MIGJORN vam marcar el proper cap de setmana del 19, 20 i 21 de MAIG per fer les II Jornades de Traspàs amb elles!!!
Com vam compartir a l’anterior trobada, serà un espai per seguir-les escoltant i per compartir els processos i passos de cadascuna en l’aventura del compartir sobre el naixement, la fertilitat i la sexualitat a escoles i instituts!!!
Reserveu-vos la data si voleu ser-hi i seguim en contacte!!!
Petons i abraçades per totes!
Júlia Sánchez Andreo
LA CIRANDA
Compartir:
 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Netvibes
 • PDF
 • RSS
 • Technorati
 • Twitter
 • Meneame
 • MisterWong
 • email
 • Print
 • Reddit
 • Wikio

entrades relacionades

No
Comments

Tags: