setembre 20th, 2016

Em dic Ot Burgaya i us contacto de la iniciativa Docs del Mes, el projecte del Festival DocsBarcelona, que estrena cada mes una pel·lícula documental en una xarxa de més de 70 sales a l’estat espanyol i a Llatinoamèrica. Vàrem parlar el juny passat en motiu de l’estrena de la pel·lícula Síria: una història d’amor.

Et volia informar que aquest mes d’octubre estrenem Sonitala pel·lícula de la directora iraniana Rokhsareh Ghaem Maghami, un retrat fascinant d’una noia en explosió creativa que contrasta amb la manca de llibertat en la societat on li ha tocat viure. Sonita és la vibrant història d’una jove rapera afganesa que denuncia la difícil situació de les dones a l’Afganistan a través de les seves cançons. Una veu d’esperança en favor del dret que cada dona pugui escollir lliurament el seu destí.

En aquest enllaç hi ha tota la informació de la pel·lícula:http://www.eldocumentaldelmes.com/doc/sonita/

L’estrena de la pel·lícula serà el dijous 6 d’octubre a les 20h als Aribau Multicines de Barcelonaal llarg de tot el mes tindrem projeccions per tot Catalunya, la major part d’elles gratuïtes o amb preus molt simbòlics. Podeu consultar-les totes a la nota de premsa que us adjunto, o bé a la nostra web:http://www.eldocumentaldelmes.com/les-sales/

Estarà disponible online a partir del 7 d’octubre en aquest enllaç: https://www.filmin.es/pelicula/sonita

Si creieu que el contingut és interessant, us agrairíem molt que ens ajudéssiu a difondre la informació dels passis del documental, ja que creiem que a Ca la Dona i als vostres simpatitzants us pot interessar moltíssim el documental.

Per si us facilita la feina, us passo un tuit i un post de facebook model per a què només hagueu de copiar i enganxar:

Facebook:
A l’octubre el @docdelmes és SONITA, de la directora Rokhsareh Ghaem Maghamiun retrat fascinant d’una noia en explosió creativa que  contrasta amb la manca de llibertat en la societat on li ha tocat viure. Sonita és la vibrant història d’una jove rapera afganesa que denuncia la difícil situació de les dones a l’Afganistan a través de les seves cançons. Una veu d’esperança en favor del dret que cada dona pugui escollir lliurament el seu destí.

Mira el tràiler: https://www.youtube.com/watch?v=_SMu37BYX2E

Consulta totes les projeccions aquí: http://www.eldocumentaldelmes.com/les-sales/

Twitter: SONITA és @docdelmes d’octubre. Afganesa, rapera i sense por. La veu que s’alça contra els matrimonis forçats.http://bit.ly/2coMAen

Espero que la proposta us sembli interessant i que us animeu a nivell personal a venir a alguna de les projeccions programades!

Moltes gràcies d’avançat pel vostre temps. Quedo a la vostra disposició per qualsevol material afegit que necessiteu.

Fins aviat,

Ot Burgaya

Producció – DocsBarcelona del Mes

ot@docsbarcelona.com

produccio@eldocumentaldelmes.com

Rosselló 184, 2n 3a

08008 Barcelona (Spain)

Tel. 93 452 46 18

www.eldocumentaldelmes.com

facebook.com/documentaldelmes

twitter.com/docdelmes

Compartir:
 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Netvibes
 • PDF
 • RSS
 • Technorati
 • Twitter
 • Meneame
 • MisterWong
 • email
 • Print
 • Reddit
 • Wikio

entrades relacionades

No
Comments

Tags: