març 30th, 2016
CASTELLANO MÁS ABAJO
CATALÀ
Jornades de debat
Lluites Anti-autoritàries per la Llibertat Sexual i de Gènere
Els propers 21,22, 23 i 24 d’abril es celebraran a Barcelona unes jornades de debat sobre el passat, present i futur de les lluites anti-autoritaries per l’alliberament sexual i de gènere a la ciutat.

S’iniciaran amb una conferència de Richard Cleminson el dijous 21, per seguir amb una taula d’experiències de lluita entre els anys ‘70 i ‘90 el divendres 22, un diàleg polític a través de diversos llibres sobre la qüestió el dissabte 23 i acabaran amb una jornada de debats oberts el diumenge 24.

Les jornades han estat organitzades per Anarquistes Poble Sec i Cultura Trans.
Adjuntem el cartell i us convidem a visitar la web de les jornades per obtenir més informació.
Us hi esperem!
CASTELLANO
Jornadas de debate
Luchas Anti-autoritarias por la Libertad Sexual y de Género
Los próximos 21,22, 23 y 24 de abril se celebraran en Barcelona unas jornades de debate sobre el pasado, presento y futurp de las luchas anti-autoritarias por la liberación sexual y de género en la ciudad.

Se iniciaran con una conferencia de Richard Cleminson el jueves21, para seguir con una mesa de experiencias de lucha entre los años ‘70 y ‘90 el viernes 22, un diálogo político a través de diversos libros sobre la cuestión el sábado 23 y acabaran con una jornada de debates abiertos el domingo 24.

Las jornadas han sido organizadas por Anarquistes Poble Sec y Cultura Trans.
Adjuntamos el cartel y os invitamos a visitar la web de las jornadas para obtener más información.

Os esperamos!!!

Compartir:
 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Netvibes
 • PDF
 • RSS
 • Technorati
 • Twitter
 • Meneame
 • MisterWong
 • email
 • Print
 • Reddit
 • Wikio

entrades relacionades

No
Comments

Tags: