febrer 20th, 2016Estimats tots,

El dijous 18 de febrer a les 19 h inaugurem  l’exposició “Seguint el fil” a la fundació Setba, a la plaça Reial de Barcelona.
Es la tercera de la serie que es va iniciar amb “Entredós” (versions 1.0, 2.0 y “Maleta de una modista”) i que va continuar  al novembre del 2015 amb “Dones Visibles Invisibles”. Aquest ha estat un fil ben llarg que es va iniciar al 2009 i estem molt contentes de tot el que ens ha fet aprendre i compartir. Amb aquest treball tornem metafòricament a casa.
Apunteu-vos a l’agenda també que el dijous 17 de març a les 18 h al cinema Maldà es projectarà el documental que vam realitzar al 2015 “Sense tocar al roba”.Si no la vàreu poder veure a la casa Elizalde aquesta és la ocasió.
Benvinguts.
Fiona Capdevila i Rosa Solano
Queridos todos,
El jueves 18 de febrero a las 19h inauguramos la exposición “Seguint el fil” (siguiendo el hilo o tirando del hilo, en castellano) en la fundación Setba, en la plaza real de Barcelona. Es la tercera de la serie que se inició con “Entredós” (versiones 1.0, 2.0 y “Maleta de una modista”) y que continuó en noviembre del 2015  con “Dones Visibles Invisibles”. Este ha sido un hilo muy largo que se inició el 2009 y estamos muy contentas de todo lo que nos ha llevado a aprender y compartir. Con este trabajo volvemos metafóricamente a casa.
Apuntaros también en la agenda que el jueves 17 de marzo a las 18h en el cine Maldà se proyectará el documental “No tocaban manos”. Si no la pudistes ver en la casa Elizalde esta es la ocasión.
Bienvenidos.
Fiona Capdevila y Rosa Solano
Compartir:
 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Netvibes
 • PDF
 • RSS
 • Technorati
 • Twitter
 • Meneame
 • MisterWong
 • email
 • Print
 • Reddit
 • Wikio

entrades relacionades

No
Comments

Tags: