novembre 18th, 2015

http://www.semmexico.org/wp-content/uploads/2015/11/descarga2.jpg

Benvogudes

Us contacto perquè una companya, la Lidia Aguado, està presentant el projecte Escuela para la Libertad de las Mujeres a diferents ciutats de l’Estat, donant-lo a coneixer entre activistes socials i grups feministes i qualsevol persona interessada als drets de les dones.

Es tracta d’un projecte lèsbic feminista que es proposa formar dones en habilitats - teòriques, tècniques-manuals, creatives-expressives i d’autodefensa – que afavoreixin la ruptura de paradigmes de dominació de gènere; sensibilització en temes com drets humans, sexuals i reproductius, disidencia sexual i erradicació de la violència de gènere; i elements per a l’autoestima, autonomía i enfortiment de les dones.

L’escola s’ha posat en  marxa aquest any a la ciutat de Oaxaca de Juárez, una de les ciutats més afectades per la violencia feminicida a Mèxic. L’impulsen activistes socials i acadèmiques  d’Oaxaca, el Districte Federal d’Oaxaca i l’Asamble Feminista de Bilbao, des de la docència formal i popular  i l’activisme social de base.

L’Escola para la Libertad de las Mujeres de Oaxaca, Mèxic, es presentarà a Barcelona amb projecció de documental sobre l’experiència i coloqui amb una de las formadores.

Dia/hora:       dijous 3 de desembre, a les 20h.

Lloc:               La Torna, Ateneu Popular i Independentista de Gràcia

c/ sant pere mártir, 37 – Barcelona

Ens agradaria poder comptar amb vosaltres per donar-li difusió i donar visibilitat pública al projecte, per la seva vàlua treballant els drets de les dones. Volem atraure persones interessades en cóm promoure la libertad de les dones, gent de col·lectius i xarxes feministes, dones migrades i qualsevol vinculada a iniciatives d’educació per a l’empoderament de les dones.

Salutacions cordials,

Mónica


Compartir:
 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Netvibes
 • PDF
 • RSS
 • Technorati
 • Twitter
 • Meneame
 • MisterWong
 • email
 • Print
 • Reddit
 • Wikio

entrades relacionades

No
Comments

Tags: