setembre 30th, 2015

Bon dia a totes,

Em dic Laia Aubia i em poso en contacte amb vosaltres des d’El Documental del Mes, la iniciativa del festival DocsBarcelona que estrena cada mes un documental a més de 60 sales de tota catalunya i la resta de l’estat. De fet, ja us hem contactat en diverses ocasions quan el documental tocava un tema proper a la Dona.

El motiu d’aquest correu és la propera estrena, la del mes d’octubre: es tracta del documental “La Casa de la Morera”, la petita joia descoberta a l’última edició del DocsBarcelona que ens obra la finestra al món íntim d’una família iemenita en plena Primavera Àrab. El documental arranca quan la directora decideix tornar al Iemen, el seu país d’origen, a recuperar la seves arrels. El que la Sara Ishaq, directora i protagonista del film, no s’espera és que enmig d’aquest viatge comenci una revolució social que reclama la democratització del país i més drets i llibertats per la dona. Una part més del complex fenomen de les Primaveres Àrabs que tant ha marcat el camí de desenes de països en els darrers anys.

Amb aquest email volíem demanar-vos que, si us sembla interessant el tema, ens ajudéssiu a fer difusió de les projeccions del documental. Si us facilita la feina, aquí us deixo un post model a facebook i a twitter, i us adjunto el cartell:

Facebook:
Dijous 1 d’octubre, estrena del documental “La Casa de la Morera”, el multipremiat film de Sara Ishaq sobre el seu viatge al Iemen a la recerca del seus orígens oblidats. Un camí de reconciliació amb les pròpies arrels i una mirada privilegiada a la revolució que va esclatar al Iemen el 2011.
Mira el tràiler: https://www.youtube.com/watch?v=SXMTIJ8loEw
Consulta totes les projeccions aquí:
http://www.eldocumentaldelmes.com/ca/documentals/salas.html

Twitter: el proper @docdelmes es #LaCasadelaMorera, un retrat íntim sobre el Iemen, la llibertat de les dones i la revolució https://www.youtube.com/watch?v=SXMTIJ8loEw

Evidentment, ens encantaria que poguéssiu venir a l’estrena la setmana vinent el dia als Aribau Multicines de Barcelona a les 20:00h. I si no podeu, doncs en qualsevol de les projeccions que hi ha programades al llarg de tot el mes de setembre. N’hi ha més de 50!

Moltes gràcies per avançat!

Laia Aubia

Coordinació – El Documental del Mes

laubia@eldocumentaldelmes.com

Tel. 93 452 46 18 - Fax. 93 323 93 30
C/ Rosselló 184, 2n 3a

08008 – Barcelona (Spain)

facebook.com/documentaldelmes

twitter.com/docdelmes

bannerDMsetembreMORERA


Compartir:
 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Netvibes
 • PDF
 • RSS
 • Technorati
 • Twitter
 • Meneame
 • MisterWong
 • email
 • Print
 • Reddit
 • Wikio

entrades relacionades

No
Comments

Tags: