setembre 14th, 2012

fondolahasFem difusió de les Jornades organitzades des del Laboratori d’Hàbitat Social, Participació i Gènere (LAHAS) on participen Rosa Tello, Soco Perez, Maria Lourdes García…i podrem conèixer a “la Ca la Dona de Mèxic”!

Fem una cordial invitació per participar en les jornades Luces y sombras de los procesos participativos: herramientas y retos para la intervención, que s’organitza del 25 al 27 de setembre en la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona. Jornades a desenvolupar-se en el marc de treball del Laboratori d’Hàbitat Social, Participació i Gènere (LAHAS), projecte interuniversitari de la Universitat de Barcelona (UB) i la Universitat Nacional Autònoma de Mèxic (UNAM).

Amb aquestes jornades, es pretén fer visible que la participació té un significat controvertit segons siguin qui participa, objectius, postures, aproximacions, escales de projecte i nivells d’implicació comunitària. D’una banda, la participació és un resultat natural del compromís individual i col·lectiu per la transformació i millorament de l’hàbitat i, per un altre, és un mecanisme polític de legitimació de projectes públics. A través de diferents casos pràctics analitzarem l’ètica de les pràctiques, encerts, fallades, reptes, en síntesis les llums i les ombres en els processos participatius.

+ info descarrega programa a detall
http://www.ub.edu/lahas/assets/img/programa_participa%20fi.pdf

Lloc: Sala Gran 4 pis, Facultat de Geografia i Historia. Montalegre 6-8, 08001 Barcelona
Inscripció gratuïta: lahasub@yahoo.es

Atentament

Comitè d’organització LAHAS UB (Laboratori d’Hàbitat Participació i Gènere)
http://www.ub.edu/lahas/

Compartir:
 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Netvibes
 • PDF
 • RSS
 • Technorati
 • Twitter
 • Meneame
 • MisterWong
 • email
 • Print
 • Reddit
 • Wikio
No
Comments