maig 15th, 2012

teresa_forcades_vilaL’Institut Català de les Dones us convida a la propera sessió Veu de dona, un cicle d’entrevistes amb l’objectiu de reconèixer i fer visible la tasca i la trajectòria de dones significades de Catalunya.

La periodista Rita Marzoa entrevistarà la metgessa, teòloga i monja benedictina Teresa Forcades

Dijous, 31 de maig, a les 18.00h a l’edifici de les Cotxeres del Palau Robert, Passeig de Gràcia, 107 Barcelona.

Es prega confirmació: 93 553 96 71, icd.activitats@gencat.cat

La periodista Rita Marzoa entrevistarà la metgessa, teòloga i monja benedictina Teresa Forcades en el marc del cicle “Veu de dona”, una iniciativa de l’Institut Català de les Dones per reconèixer i visibilitzar la tasca i la trajectòria de dones significades de Catalunya, i promoure un debat i una reflexió que inclogui la dimensió de gènere sobre el seu àmbit de coneixement.

Els dos puntals del currículum de Teresa Forcades són la ciència i la religió. En el camp científic, va estudiar medicina a Barcelona, es va especialitzar en medicina interna a la Universitat de Nova York i es va doctorar en salut pública. En la vessant religiosa, va realitzar el Master of Divinity a la Universitat de Harvard i es va doctorar en teologia fonamental. És autora de diverses publicacions sobre la indústria farmacèutica i la teologia feminista.

L’Anella Cultural permetrà seguir l’entrevista als espais següents:

Biblioteca Pública de Girona, Aula Magna de la Casa de Cultura, Pl. de l’Hospital,6,1r pis.
Biblioteca Pública de Tarragona, Secció local, C. Fortuny, 30. (cal inscripció prèvia a la mateixa biblioteca).
Biblioteca Pública de Lleida, Sala de projeccions, Rbla. d’Aragó,10.
Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa, C. de la Mercè,6 i
Biblioteca Central Xavier Amorós de Reus, Pl. de l’Escorxador, 1.

Barcelona, maig de 2012

ICD: http://www20.gencat.cat/portal/site/icdones

Compartir:
 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Netvibes
 • PDF
 • RSS
 • Technorati
 • Twitter
 • Meneame
 • MisterWong
 • email
 • Print
 • Reddit
 • Wikio
No
Comments