Economia Feminista amb Amaia Pérez de Orozco

a Multimèdies , Notícies , publicacions 0 comentaris

amaiados vídeos de 15min cadascun per a les jornades V.Topaketa Feministak Leitzan

Quina és la vida que mereix ser viscuda i com ens organitzem per gestionar-la? Com trenquem amb les formes habituals de veure el món, i aquesta crisi, que segueixen posant en el centre l’anàlisi dels mercats? Com rescatem les nostres vides segrestades per la lògica d’acumulació del capital, una lògica que a més de capitalista és heteropatriarcal? Com retornem el protagonisme principal a cura de la vida i com democratitzem aquesta cura perquè no recaigui en última instància sobre les llars i sobre les dones i sigui una responsabilitat comuna, social? Com visibilitzem la vulnerabilitat i la interdependència de tots i totes? Com tornar a situar l’economia com la gestió de les necessitats i desitjos perquè la vida quotidiana tiri endavant? Això i molt més, impecablement exposat per l’economista feminista Amaia Pérez de Orozco,  gravada per a unes jornades feministes a Euskadi.

part 1:

part 2:

http://www.youtube.com/watch?v=Cf1YZnMv4i8&feature=youtube_gdata

També et pot interessar el pdf AMENAZA TORMENTA1: LA CRISIS DE LOS CUIDADOS Y LA REORGANIZACIÓN DEL SISTEMA ECONÓMICO, per Amaia Pérez Oroco http://cdd.emakumeak.org/ficheros/0000/0378/amaia_perez._AMENAZA_TORMENTA_LA_CRISIS_DE_LOS_
CUIDADOS_Y_LA.pd

Compartir:
 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Netvibes
 • PDF
 • RSS
 • Technorati
 • Twitter
 • Meneame
 • MisterWong
 • email
 • Print
 • Reddit
 • Wikio

entrades relacionades

Enviada per admin   @   2 abril 2012 0 comentaris
896 lectures
Tags, Etiquetes : , ,

Comparteix la info

RSS Digg Twitter StumbleUpon Delicious Technorati

0 Comentaris

Disculpes, comentaris tancats.

Anterior
« Di NO a la protección de los “valores tradicionales” por delante de los derechos humanos de las mujeres! Actúa !
Posterior entrada
2/4, 19h Concentració #prourepressio. per la llibertat dels tres estudiants en presó detinguts el 29M, a la Pl. Universitat, bcn »
Zionn designed by ZENVERSE  |  In conjunction with Reseller Hosting from the #1 Web Hosting Provider - HostNexus.