abril 2nd, 2012

amaiados vídeos de 15min cadascun per a les jornades V.Topaketa Feministak Leitzan

Quina és la vida que mereix ser viscuda i com ens organitzem per gestionar-la? Com trenquem amb les formes habituals de veure el món, i aquesta crisi, que segueixen posant en el centre l’anàlisi dels mercats? Com rescatem les nostres vides segrestades per la lògica d’acumulació del capital, una lògica que a més de capitalista és heteropatriarcal? Com retornem el protagonisme principal a cura de la vida i com democratitzem aquesta cura perquè no recaigui en última instància sobre les llars i sobre les dones i sigui una responsabilitat comuna, social? Com visibilitzem la vulnerabilitat i la interdependència de tots i totes? Com tornar a situar l’economia com la gestió de les necessitats i desitjos perquè la vida quotidiana tiri endavant? Això i molt més, impecablement exposat per l’economista feminista Amaia Pérez de Orozco,  gravada per a unes jornades feministes a Euskadi.

part 1:

part 2:

http://www.youtube.com/watch?v=Cf1YZnMv4i8&feature=youtube_gdata

També et pot interessar el pdf AMENAZA TORMENTA1: LA CRISIS DE LOS CUIDADOS Y LA REORGANIZACIÓN DEL SISTEMA ECONÓMICO, per Amaia Pérez Oroco http://cdd.emakumeak.org/ficheros/0000/0378/amaia_perez._AMENAZA_TORMENTA_LA_CRISIS_DE_LOS_
CUIDADOS_Y_LA.pd

Compartir:
 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Netvibes
 • PDF
 • RSS
 • Technorati
 • Twitter
 • Meneame
 • MisterWong
 • email
 • Print
 • Reddit
 • Wikio

entrades relacionades

No
Comments

Tags:
, ,