l’altaveudetotes - el blog de Ca la Dona

Xarxa Feminista de Catalunya

La Xarxa va sorgir arrel de la celebració, l’any 1996, de les Jornades “20 anys de Feminisme a Catalunya”. Fruit de l’experiència en l’organització d’aquestes Jornades i de l’èxit de la seva realització, vam constatar que teníem ganes de continuar els vincles que havíem establert durant tot el procés de preparació i amb totes les dones que hi van participar. Ens vam animar, doncs, a crear un espai en el qual donar continuïtat al que havíem anat construint i que valoràvem molt positivament, sobretot el fet d’aprendre a conviure amb les nostres diferències i de reconèixer autoritat a la pràctica de relació entre les dones.
La Xarxa Feminista resta oberta a totes les dones i grups que s’hi vulguin vincular per tirar endavant el que ens proposem:
. Impulsar la relació entre dones i grups de dones de tot Catalunya per posar de manifest la diversitat d’interessos i enriquir-nos amb les nostres diferències.

. Intercanviar experiències, propostes i desigs.

. Propiciar el coneixement de tot el que es fa i també del que es pot fer.

. Donar força política a tot el que fem les dones.

Un dels fils de contacte entre totes les dones de la Xarxa és el butlletí que surt tres o quatre vegades l’any i on expliquem què ens preocupa, què ens interessa, què fem, què pensem… Per això és molt important que ens feu arribar les vostres activitats.
Un altre punt de trobada entre les dones i els grups de la Xarxa són les assemblees que hem dedicat a parlar i pensar sobre què és la política de les dones, l’autoritat femenina, els protagonismes, els conflictes, el saber femení… i sobre tot allò que interessava i s’ha plantejat a l’assemblea o d’altres que hem anat fent per decidir qüestions tècniques sobre la continuïtat de la Xarxa.
Per mantenir i potenciar la Xarxa existeix un grup dinamitzador que es troba periòdicament per preparar les assemblees, els debats i els butlletins. A més a més, també tenim una secretaria tècnica que ens ajuda en totes les tasques de manteniment i suport com són les quotes, l’atenció telefònica, les subvencions, les convocatòries, els mailings, l’arxiu i la pàgina Web (un altre tipus de contacte que podeu fer servir) on podeu trobar els butlletins i altres enllaços interessants.

La Xarxa ha organitzat la Trobada de Dones 2006 (2, 3, i 4 de juny a Barcelona, LLars Mundet), a la web trobaràs tota la informació del que ha estat la Trobada, qui ha participat, les adhesions, fotografies…

Web Xarxa Feminista: http://www.xarxafeminista.org

 

2 Respostes a “Xarxa Feminista de Catalunya”

 1. lidia diaz el Dimecres 27 Maig, 2009 4:47 pm

  Temo que desde hace varios días, no funciona la web de xarxa feminista de Catalunya.

 2. Mercè Crespi el Dilluns 14 Febrer, 2011 6:31 pm

  Hola,

  Fa uns dies el blog http://sazonarylisto.blogspot.com/ denunciava un text d’Arturo Perez-Reverte que podeu trobar al web oficial d’aquest autor. Aquest text porta per títol: “Caperucita y el Lobo machista” http://www.perezreverte.com/articulo/patentes-corso/538/caperucita-y-el-lobo-machista/.

  El masclisme i menyspreu que destila, no tan sols del text esmentat, si no dels seus textos en general, fa que m’hagi plantejat posar aquest comentari i suggerir-vos no comprar cap llibre d’ell. A més a més, aquest senyor és membre de la “Real Academia Española” des del juny del 2003. Ell mateix reconeix:
  “Escribo con tanta libertad que me sorprende que me dejen.»

  Si ho voleu comprovar, passeu-vos per la seva pàgina oficial.

  Salutacions cordials,

  Mercè Crespi -Anonim@

Un comentari?