l’altaveudetotes - el blog de Ca la Dona

La Marxa

Marxa Mundial de Dones de Barcelona. (Darreres informacións al butlletí d’enllaç “clica” a informació en l’apartat temes d’aquesta web)

La Marxa Mundial de les Dones, és un moviment format per grups de dones de diferents orígens ètnics, cultures, religions, polítiques, classes, edats i orientacions sexuals. Per compte de separar-nos, aquesta diversitat ens uneix en una solidaritat més global.

A l’any 2.000, com a Marxa Mundial de les Dones, redactarem una plataforma política que contenia 17 reivindicacions concretes, amb la finalitat d’eliminar la pobresa en el món, realitzar la distribució de les riqueses, erradicar la violència contra les dones i aconseguir el respecte a la seva integritat física i moral. Transmeterem aquestes reivindicacions als responsables del Fons Monetari Internacional, del Banc Mundial i les Nacions Unides, de les quals no hem rebut resposta. Es varen entregar també a les persones amb càrrecs electes i a les i els dirigents dels nostres països.

Desde de llavors continuem, defensant les nostres reivindicacions. Proposem alternatives per construir un altre món. Treballem activament dintre dels moviments socials mundials i nacionals, al mateix temps que seguim profunditzant la reflexió sobre el lloc que ocupen i el que deuen ocupar les dones en la societat.

L’any 2005 vàrem elaborar la Carta Mundial de les Dones per a la Humanitat i es varen fer accions en els cinq continents. La carta analitza la nostra situació i explicita el món que nosaltres volem basat en els valors de igualtat, llibertat, solidaritat, justícia i pau.

El grup participa en els Fòrums i Assemblees on es posi en primer terme la defensa dels drets de les dones.

El darrer encontre internacional va tenir lloc al Peru el passat mes de Juliol. Podeu informarvos sobre el seu desenvolupament i les assistents a: www.worldmarchofwomen.org o al butlletí en castellà fent clic a “informació” en aquesta web.
La Marxa reuneix a Ca la Dona (tardes a partir de les 17h) millor trucar a secretaria per saber el dia, o bé enviar un mail.
El grup és obert a totes les que us pugui interessar.

Dades de contacte:
c/Casp 38 pral., 08010 Barcelona
e-correu: marxa@pangea.com

1 Resposta a “La Marxa”

  1. Ivanna el Dijous 10 Febrer, 2011 9:15 pm

    Hola,m’agradaria formar part d’aquest grup,què he de fer?venir a les reunions dels dimarts?
    merci!

Un comentari?