l’altaveudetotes - el blog de Ca la Dona

Sobre l’altaveudetotes

Què és l’ALTAVEUDETOTES?
És l’espai web des d’on els grups de Ca la Dona publiquen continguts propis. Recursos, temes d’actualitat, convocatòries, debats…i des d’on poden actualitzar la plana d’informació del grup.

L’Altaveudetotes és també un espai on les sòcies poden participar amb articles d’opinió propis que la resta de visitants de la web poden comentar.

És una eina pels grups de dones i sòcies de la casa:
- per disposar d’una eina de comunicació i visibilització
- per crear un espai de relació i opinió

Com funciona l’ALTAVEUDETOTES?

Cada grup de la casa (si així ho vol) pot accedir a l’editora de l’Altaveudetotes des d’on podrà publicar els continguts en nom del grup.
Per poder publicar només cal aprendre com funciona l’editora. A Ca la Dona anem programant tallers per aprendre tot el que cal… Cada grup que participa en un taller té automàticament un compte d’usuària per a poder entrar a l’editora.

A l’Altaveudetotes també poden publicar continguts les sòcies de la Ca la Dona. Aquest és un punt que encara no hem començat a treballar…però si tu, sòcia, t’animes a escriure articles d’opinió… ens hi posem (posa’t en contacte amb secretaria).

Hi ha informacions publicades que tenen un formulari per comentaris…pots utilitzar-lo per donar a conèixer el teu parer sobre el que has llegit.

Si t’interessa posa’t en contacte amb les dones de secretaria.

 

Comentaris

4 Respostes a “Sobre l’altaveudetotes”

 1. arte submergentes el Dilluns 28 Abril, 2008 6:16 pm

  Hola, qué tal?
  Os mandamos nuestra web por si podéis linkarla, y os invitamos a participar en ella:

  Desde SUBMERGENTES (www.submergentes.org) queremos dar la bienvenida a todas aquellas personas interesadas en el arte, el audiovisual, la literatura, la música, el teatro, la poesía, la fotografía y la perspectiva de género, entre otras disciplinas, e invitaros a que visitéis y participéis con alguna producción vuestra.

  Submergentes es una plataforma sin ánimo de lucro, que está abierta a la colaboración de cualquier persona, ya que apostamos por la creación de redes y de arte, entre otras iniciativas.
  Esperamos vuestras propuestas: arte(arroba)submergentes(punto)org
  Mercè Galán y Ramona Rodríguez

 2. ester el Dimecres 11 Juny, 2008 11:06 pm

  hola a totdon! he llegit amb molt d’interes la exposicio que fa el grup Ex-Dones però no he trobat l’nformaciò sobre els dies que es reuneixen i l’horari (¿?)

  em podeu donar informació? em sembla realment interesant, molt!

  salutacions!

 3. Paola Paoletti el Dimarts 16 Març, 2010 6:34 pm

  Dear Madam,
  I’m making a documentary on peace and I also speak about you, the Women in Black. I’d like to interview some of you.
  Thank you.
  Sincerely
  Paola H. Paoletti.

 4. jose luis el Dissabte 11 Juny, 2011 10:56 am

  Manal al Sharif es asesora de seguridad informática y tiene 32 años. El 21 de mayo conducía un coche en compañía de su hermano, Muhammad al Sharif, cuando unos agentes de tráfico les dieron el alto. Inmediatamente les detuvieron aunque a las pocas horas fueron liberados tras hacerles firmar unas declaraciones en las que se comprometían a que Manal al Sharif no volvería a conducir en Arabia Saudí.

  En la madrugada del día siguiente los dos fueron detenidos de nuevo e interrogados: Muhammad quedó libre pero Manal fue trasladada a una prisión de mujeres de Dammanm, donde permaneció recluida. …
  http://joseluisregojo.blogspot.com/2011/06/manal-al-sharif-una-heroina-anonima-1.html

Un comentari?