l’altaveudetotes - el blog de Ca la Dona

Comissió 8 de Març

La Comissió 8 de març és un grup atípic que cada any pot anar variant en la seva composició.  El grup està actiu uns 5 mesos l’any, el temps de preparació de la convocatòria unitària pel 8 de març Dia Internacional de la Dona a Barcelona.

La Comissió està oberta a totes les dones que tinguin interès en participar en l’organització del 8 de Març, formin part d’un grup de dones o no. Les dones que poden i volen participen de l’organització de la manifestació,  la festa, el manifest, la recollida de signatures de suport, la difusió del cartell….

La redacció del manifest és potser la tasca més important  de la Comissió. Cada any ens esforcem en redactar un manifest que expressi   sentiments, desitjos, denúncies, esperances…en el que totes les dones poguem fer-lo nostre. I no sempre és fàcil.

 La freqüència de les reunions es va intensificant a mesura que s’acosta el 8 de març. Comencem amb trobades quasi mensuals i acabem a trobades setmanals…

Tenim la web http://vuitdemars.org ” target=”_blank”>http://vuitdemars.org on trobaràs tota la informació de la convocatòria, actes i notícies que ens arriben d’arreu en relació al 8 de març.

e-correu: vuitdemars@pangea.org