objeccioAra més que mai, reduïm la despesa militar OBJECCIÓ FISCAL Desarma els teus impostos!

Aquest any més que mai apostem per la necessitat de practicar la resistència civil no-violenta mitjançant l’Objecció Fiscal, I DEDICAR les despeses militars a projectes socials. Fins el 30 de juny de 2017 s’obre el període per presentar la declaració de renda corresponent al 2016. Una vegada més, les objectores fiscals a la despesa militar iniciem una campanya per denunciar públicament la despesa militar, més encara en un període on la situació econòmica global mostra un estancament en l’augment de l’ocupació (20,4% de desocupació de la població treballadora), així com els processos de retallades socials aplicats en educació i sanitat mostren els seus efectes.

Aquest any, i tenint en compte que ara per ara el número d’objectores és molt petit, tot i que molt valuós hem pensat destinar la nostra aportació a seguir donant suport a una família refugiada que és aquí des de fa temps i que necessita molt de suport. Estem evidentment actuant a favor de VIES OBERTES PER A TOTES LES DONES QUE DEMANEN REFUGI A CAUSA DE LES GUERRES I CONTRA LA POLÍTICA VERGONYOSA I CRUEL DE TOTS ELS ESTATS EUROPEUS PERÒ JA TENIM AQUÍ DES DE FA TEMPS A PERSONES REFUGIADES QUE TAMBE NECESSITEN EL NOSTRE SUPORT I QUE SÓN A PROP NOSTRE, PER AIXÒ US DEMANEM EL VOSTRE SUPORT. I SINÓ FEU OBJECCIÓ FISCAL I PODEU FER UN PETIT DONATIU TAMBÉ SERÀ BENVIGUT. Si us animeu a fer l’objecció fiscal i donar suport opteu per aquest projecte, podeu fer el vostre ingrés al compte de Dones x Dones:

Caixa d’Enginyers ES42 3025 0001 10 1433518608

Dones x Dones ens declarem obertament objectores fiscals:

– PER QUÈ ÉS UNA PRÀCTICA DE RESISTÈNCIA NO VIOLENTA.

– PER DECONSTRUIR EL DISCURS DE LA NECESSITAT DE LES GUERRES.

– PER REBUTJAR EL DISCURS PATRIARCAL I ELS VALORS MILITARISTES I BEL·LICISTES.

– PER OPOSAR-NOS AL DISCURS DE LA INEVITABILITAT DE LES GUERRES.

– PER VISIBILITZAR EL TREBALL I LES ACCIONS DE LES DONES A FAVOR DE LA PAU I LA NO VIOLÈNCIA.

Descarrega’t tota la informació per fer Objecció fiscal a la despesa militar:

http://www.objecciofiscal.org/

O envia un email a:

obfiscal@pangea.org

NI UNA DONA, NI UN HOME, NI UN EURO PER A LES GUERRES!

Compartir:
  • Print
  • Facebook
  • email
  • Meneame
  • Netvibes
  • PDF
  • Reddit
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn