CicleCinema2017mail Us fem arribar la programació del Cicle de Cinema ‘Dones: Accions i Resistències’ Juny-setembre 2017.

Enguany, el cicle, que s’inicia el dia 5 de juny a la Plaça de la Trinitat, inclou cinc projeccions de cinema a la fresca a diferents places, organitzades en col.laboració amb les comissions de festes majors dels districtes de Sant Andreu, Nou Barris, Ciutat Vella, Gràcia i Sarrià- Sant Gervasi.

El programa inclou, també, dues projeccions a la Sala Phenomena. Una de les sessions estarà dedicada a la presentació del curtmetratge guanyador del I Premi Joves Creadores impulsat per l’Institut de Cultura, en col·laboració amb la Regidoria de Feminismes i LGTBI de l’Ajuntament de Barcelona: ‘Organizar lo (im)posible’ de Tonina Matamalas i Carme Gomila en col·laboració amb Las Kellys Barcelona i Cooptècniques.

Preguem feu difusió del programa. Us hi esperem!

Compartir:
  • Print
  • Facebook
  • email
  • Meneame
  • Netvibes
  • PDF
  • Reddit
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn