donesjuristesMoltes felicitats companyes i amigues!!!

L’Associació Dones Juristes compleix 25 anys d’història i de lluita pels drets de les dones i, per celebrar-ho, ha preparat un nodrit programa d’actes diversos que es portaran a terme al llarg del mes d’octubre.

Cadascun d’ells tindrà un matís diferent per destacar i incloure la col·laboració de totes aquelles entitats i institucions  amigues i amics que ens han acompanyat des de diferents àmbits des que l’1 de juliol de 1989 un grup de dones decidia posar-se a treballar per construir una societat més justa i signava l’acta de constitució del que avui és l’Associació Dones Juristes.

donesjuristes

donesjuristesTríptic dones juristes 25anys

Compartir:
  • Print
  • Facebook
  • email
  • Meneame
  • Netvibes
  • PDF
  • Reddit
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn